Gå tilbage

Opskrift

Grøntsagstærte

Fremgangsmåde

Bag bunden af i ovnen, husk at prikke dejen så den ikke hæver op.

Steg gulerødder og porrer af med lidt salt og peber. Cirka 10/15 min så vandet er fordampet ud.
Gør det samme med champignons på en pande for sig selv.
Bland grøntsagerne men kyllingen

Pisk æg og mælk sammen med salt, peber og muskatnød.

Hæld grøntsagerne og kødet i oven i tærten. Slut forsigtigt af med æggemassen uden at det flyder over.

30-40 min i ovnen ved 200 c.
Lad tærten køle af i 15 min inden servering 🙂

Skal du have gæster, kan dejen og fyldet tilberedes dagen før.

Ingredienser

Dej

Hvedemelml
Grahamsmelg
Smørg
Parmesanostg
Æg
Salttsk.
Lidt cayennepeber

Fyld

Store gulerødder
Porrer
Champignonsg
Skinke eller kyllingg
i strimler eller tern
(kan undværes)
Salt og peber

Æggestand

Æg
Mælk eller flødedl
Muskatnød
Salt og peber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *