Gå tilbage

Opskrift

Svampetærte

Fremgangsmåde

Svampetærte
4 personer

Dej:
120 g hvedemel
80 g speltmel rugmelet
100 g smør
1 tsk salt
70 g revet parmazan ost
1 æg
lidt cayennepeber

Fyld:
250 g svampemix, friske
250 g champignon
lidt olivenolie
2 fed hvidløg
1 tsk timian

Æggemasse:
2 æg
3 dl madfløde
1 spsk maizena
salt

Rist alle typer svampe på en pande i lidt olivenolie. Tilsæt presset hvidløg, og tag derefter panden af komfuret og tilsæt timian til retten. Pisk alle ingredienser til æggemassen sammen. Fordel svampefyldet på den forbagte tærtebund, overhæld det med æggemassen og bag tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

Note: Lækker tærte som gør sig fint både som hovedret og som tilbehør. En anden gang kunne jeg godt finde på at putte flere krydderier i eller måske nogle mere kraftigt smagende svampe, men den er altså også god i denne version.

Ingredienser

Dej

Vandml
Surdejg
Rugmelg
Hvedemelg
Brændt maltmelspsk.
Saltg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *