Del
Svampetærte
4 personer
Dej:
120 g hvedemel
80 g speltmel rugmelet
100 g smør
1 tsk salt
70 g revet parmazan ost
1 æg
lidt cayennepeber
Fyld:
250 g svampemix, friske
250 g champignon
lidt olivenolie
2 fed hvidløg
1 tsk timian
Æggemasse:
2 æg
3 dl madfløde
1 spsk maizena
salt
Rist alle typer svampe på en pande i lidt olivenolie. Tilsæt presset hvidløg, og tag derefter panden af komfuret og tilsæt timian til retten. Pisk alle ingredienser til æggemassen sammen. Fordel svampefyldet på den forbagte tærtebund, overhæld det med æggemassen og bag tærten i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.
Note: Lækker tærte som gør sig fint både som hovedret og som tilbehør. En anden gang kunne jeg godt finde på at putte flere krydderier i eller måske nogle mere kraftigt smagende svampe, men den er altså også god i denne version.
Find din næste ret her